In English
China

Kirjastotoimi

Jämijärven kunnankirjasto
Koulutie 2
38800 JÄMIJÄRVI

puh. 040 769 9181

Sähköposti: jamijarvi.kirjasto@jamijarvi.fi

Verkkokirjasto: satakirjastot.finna.fi

Avoinna:

 Maanantai  14 - 19
 Tiistai  10 - 15
 Keskiviikko  14 - 19
 Torstai  14 - 19
 Perjantai  10 - 16
 Aattoina  10 - 15

Asiakkaan opas

Customer's Guide


Koko kansa lukee 4.-24.2. - kokeile e-kirjaa ja e-äänikirjaa

Kampanjan ajan yksi e-äänikirja ja 5 e-kirjaa ovat kaikkien yhtäaikaisesti käytettävissä osoitteessa ekirjasto.kirjastot.fi. Klikkaa haluamaasi e-kirjaa tai äänikirjaa, valitse oma kirjastosi (Satakirjastot) ja kirjaudu lainamaan kirjastokortillasi. Kirjoja voi käyttää myös Ellibs-sovelluksella.

Lisää tietoa asiasta löydät osoitteista satakirjastot.finna.fi ja https://www.kirjastot.fi/kokokansalukee2019. Voit kysyä myös kirjastosta.


Skanneri kirjastoon

Skanneria voit käyttää kirjaston tutkijanhuoneessa. Voit tarvittaessa varata ajan etukäteen. Kirjasto neuvoo skannerin käytössä. Laitteella voi skannata enintään A4-kokoisia sivuja.


Lainaa lautapeli kirjastosta

Kirjastosta voi nyt lainata neljää lautapeliä: Pengoloo, Hoksaa!, Robogem ja Junior Alias kuvaselityspeli. Voit myös ehdottaa, minkä pelin haluaisit kirjaston hankkivan.Helmikuun lukupiiri ke 27.2. klo 16.00-17.30

Jokainen esittelee itse valitsemansa kirjan. Jos olet lukenut jonkin viime vuoden Finlandia-ehdokkaista, voit esitellä sen. Muukin kirja käy, jos Finlandia-ehdokkaita ei ole saatavilla. Ohjaajana Marita Frigård. Tervetuloa uudetkin lukupiiriläiset!


Uusi verkkokirjasto

Uusi Finna-verkkokirjasto on nyt käytössä.

Verkkomaksamisessa voi olla vielä ongelmia uudessa verkkokirjastossa. Jos e-kirjat ja e-äänikirjat eivät löydy haulla, voit hakea ja käyttää niitä ekirjastossa. Pääset lukemaan tai kuuntelemaan valitsemalla kirjan ja sieltä avaa aineisto.

Ohjeita löydät etusivulta osiosta "Näin käytät verkkokirjastoa". Palautetta uuden verkkokirjaston toiminnasta voi lähettää osoitteeseen kirjasto@pori.fi.