In English
China

AjankohtaistaMaaseutuhallintoyksikkö tiedottaa

Kuntien sulkuviikkojen sekä vuosilomien aikana maaseutuhallinnon Kankaanpään yhteistoiminta-alueen palvelut keskitetään Kankaanpään päätoimipaikalle os. Keskuskatu 51 b 2.krs (Kiinteistö Oy Torikulma). Tarvittaessa läsnäolo kannattaa varmistaa etukäteen puhelimitse.Sähköpostitse meidät tavoittaa osoitteella maaseutupalvelut@kankaanpaa.fi.

 


 

Viljelijän verkkoasiointi Vipu

Vipu on viljelijöiden verkkoasiointipalvelu. Vipu-palvelussa voit tehdä sähköisen tukihakemuksen ja tarkastella oman maatilasi tukihakemustietoja ja karttakuvia. Voit selailla maatilasi tietoja ja hyödyntää karttatoimintoja myös tukihaun ulkopuolella.
Kirjaudu tästä:

https://vipu.ruokavirasto.fi

Huom! Inter Explorer ei ole enää tuettu selain Vipussa asiointiin. Käytä Mozilla Firefoxia tai Google Chromea.
Vipuun voit kirjautua verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lähes kaikilla viljelijöillä on nyt käyttöoikeudet Vipuun. Jos et itse halua tai voi asioida sähköisesti, voit valtuuttaa esim. neuvojan tekemään sen puolestasi. Voit itse valtuuttaa hänet Vipussa tai täyttämällä lomakkeen nro 457 ja toimittamalla sen kuntasi maaseututoimistoon.
Jos maaseutusihteeri ei ole paikalla, lomakkeita voi jättää kunnanviraston keskukseen, jossa ne merkitään vastaanotetuiksi.


 


 

 

 


 

 

 

Lehmä

 
Jämijärvi - Satakunnan helmi

Pikkuvaakuna

Jämilogo


Jämin
Matkailuneuvonta
jami.fi

Suomifinland100-banneri netti 200 px 

Myrkytystietokeskus kuvake internetiin sininen suomi

Toteutus JJ-Net Group Oy