In English
China

AjankohtaistaMaaseutuhallintoyksikkö tiedottaa

Kuntien sulkuviikkojen sekä vuosilomien aikana maaseutuhallinnon Kankaanpään yhteistoiminta-alueen palvelut keskitetään Kankaanpään päätoimipaikalle os. Keskuskatu 51 b 2.krs (Kiinteistö Oy Torikulma). Tarvittaessa läsnäolo kannattaa varmistaa etukäteen puhelimitse.Sähköpostitse meidät tavoittaa osoitteella maaseutupalvelut@kankaanpaa.fi.

 


 

Viljelijän verkkoasiointi Vipu

Vipu on viljelijöiden verkkoasiointipalvelu. Vipu-palvelussa voit tehdä sähköisen tukihakemuksen ja tarkastella oman maatilasi tukihakemustietoja ja karttakuvia. Voit selailla maatilasi tietoja ja hyödyntää karttatoimintoja myös tukihaun ulkopuolella.
Kirjaudu tästä: https://vipu.mavi.fi/
Vipuun voit kirjautua verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lähes kaikilla viljelijöillä on nyt käyttöoikeudet Vipuun. Jos et itse halua tai voi asioida sähköisesti, voit valtuuttaa esim. neuvojan tekemään sen puolestasi. Voit itse valtuuttaa hänet Vipussa tai täyttämällä lomakkeen nro 457 ja toimittamalla sen kuntasi maaseututoimistoon.
Jos maaseutusihteeri ei ole paikalla, lomakkeita voi jättää kunnanviraston keskukseen, jossa ne merkitään vastaanotetuiksi.


 


 

 

 


 

 

 

Lehmä

 

KOULUN 
SISÄILMA-ASIAT

Painemittausraportti

Lämpökamerakuvaus

Keskuskoulun ilmamäärämittausraportti:

Kesällä 2018 Jämijärven keskuskoulun kirkonkylän toimipisteelle on tehty ilmanvaihdon säätö. Tehtävänanto on ollut säätää ilmanvaihto ylipaineiseksi. Ilmamäärämittauspöytäkirjasta ilmenee, että luokkahuoneet olivat säädön jälkeen ylipaineisia (YP). 

Aiemmat tutkimukset ja toimenpiteet:

Tykköön tutkimus 2016

Tutkimussuunnitelmaa varten tutkimus 2017

Labra keskuskoulu 2017

Labra Tykköö 2017

Loppuraportti 2017

Loppuraportti kuvaliite 2017

Keskuskoulun tutkimus 2016

Keskuskoulun toimenpiteet 2015

Toimenpiteet 2017 toukokuulle asti

Keskuskoulun toimenpiteet 2017-2018


Jämijärvi - Satakunnan helmi

Pikkuvaakuna

Jämilogo


Jämin
Matkailuneuvonta
jami.fi

Suomifinland100-banneri netti 200 px 

Myrkytystietokeskus kuvake internetiin sininen suomi

Toteutus JJ-Net Group Oy