In English
China

Esiopetus

Kaikki kunnan esiopetus tapahtuu yhdessä ryhmässä Tykköön toimipisteellä. Esikoulun opettajana toimii Marjo Leikkola ja avustajana Sari Virtanen.  Jämijärvellä järjestetään kuljetukset esikouluun yli 3 km matkalta, kuten peruskoulun 1-2 luokkalaisillekin.

Esikoulussa on pääsääntöisesti kuluvana vuonna 6 vuotta
täyttävät lapset, eli seuraavana vuonna koulunsa aloittavat.

Esikoulu toimii neljänä päivänä viikossa pääsääntöisesti klo
9.00 - 13.45. Esikoulu on maksuton.

Esikoulussa järjestetään toimintaa Jämijärven kunnan varhaiskasvatussuunnitelman mukaan. Leikkien ja harjoitusten avulla opimme koulussa tarvittavia taitoja. Joka viikko harjoittelemme koulumaisten tehtävien tekemistä joko Kisu Pikkukuun esikoulukirjan avulla tai muilla eskaritehtävillä. Askartelemme ja harjoittelemme eri materiaalien ja välineiden käyttöä. Esikoulussa leikimme, pelaamme, maalaamme, teemme puutöitä ja tekstiilitöitä. Joka viikko myös liikumme jumppasalissa, ulkona kentällä tai vaikkapa kävelylenkillä. Ympärillä oleva luonto sallii monet kivat ulkoleikit ja vaikkapa majanrakennukset läheisessä metsässä. Joka viikko vietämme myös musiikkihetken, jolla laulamme ja leikimme ja opimme uusia lauluja. Saatamme vaikka pistää pystyyn musiikkiesityksen rumpaleineen ja säestäjineen.


Yhteystiedot:


Esikouluopettaja 
Marjo Leikkola 
p. 040 548 1581
Tykköön toimipiste
Tykkööntie 542
38800 JÄMIJÄRVIKOULUN 
SISÄILMA-ASIAT

Sisäilmatyöryhmän tiedote 7.2.2019

 

Oppilailla oireilu yksittäistä, samoin henkilöstöllä. Työterveyshuolto, kouluterveydenhuolto ja sisäilmatyöryhmä jatkaa tilanteen seuraamista.

 Koululla on tehty kesällä 2018 ilmavuotojen tiivistämistä ja ilmanvaihto on säädetty lievästi ylipaineiseksi.

 Paine-eron pysyvyyden tarkastusmittaukset tehtiin ennen joulua 2018. Niiden mukaan ilmanvaihto ei pysy riittävästi ylipaineisena. Ilmanvaihtojärjestelmään tehdään muutoksia hiihtolomaviikolla ja samalla ilmanvaihto säädetään uudelleen ylipaineiseksi. Paine-eron pysyvyyttä seurataan.

 Vuodenvaihteessa tarkastettiin lämpökuvauksella vielä mahdollisia rakenteiden epätiiviyskohtia sisäilmaan. Kesällä tiivistetyt liitokset olivat tiiviitä. Aiemmin huomaamatta jääneet kohdat tiivistetään hiihtolomaviikolla. 3-9 -luokka-asteiden oppilaille tehdään sisäilmakysely. Tästä tiedote koteihin Wilman kautta. 


Painemittausraportti

Lämpökamerakuvaus

Keskuskoulun ilmamäärämittausraportti:

Kesällä 2018 Jämijärven keskuskoulun kirkonkylän toimipisteelle on tehty ilmanvaihdon säätö. Tehtävänanto on ollut säätää ilmanvaihto ylipaineiseksi. Ilmamäärämittauspöytäkirjasta ilmenee, että luokkahuoneet olivat säädön jälkeen ylipaineisia (YP). 

Aiemmat tutkimukset ja toimenpiteet:

Tykköön tutkimus 2016

Tutkimussuunnitelmaa varten tutkimus 2017

Labra keskuskoulu 2017

Labra Tykköö 2017

Loppuraportti 2017

Loppuraportti kuvaliite 2017

Keskuskoulun tutkimus 2016

Keskuskoulun toimenpiteet 2015

Toimenpiteet 2017 toukokuulle asti

Keskuskoulun toimenpiteet 2017-2018


Jämijärvi - Satakunnan helmi

Pikkuvaakuna

Jämilogo


Jämin
Matkailuneuvonta
jami.fi

Suomifinland100-banneri netti 200 px 

Myrkytystietokeskus kuvake internetiin sininen suomi

Toteutus JJ-Net Group Oy