In English
China

Esiopetus

Kunnassa toimii kaksi esiopetusryhmää. Pääskyn päiväkodilla käy pääasiassa lapset jotka tarvitsevat esiopetuksen lisäksi myös päivähoitoa. Toinen ryhmä kokoontuu Tykköön entisellä koululla.
Pääskyn päiväkodilla esikoulun opettajina toimivat Leena Peurala ja Marianne Sairio ja Tykköön esikouluryhmässä opettajana toimii Marjo Leikkola ja avustajana Sari Virtanen.  Jämijärvellä järjestetään kuljetukset Tykköön esikouluun yli 3 km matkalta, kuten peruskoulun 1-2 luokkalaisillekin.

Esikoulussa on pääsääntöisesti kuluvana vuonna 6 vuotta
täyttävät lapset, eli seuraavana vuonna koulunsa aloittavat.

Esikoulu toimii neljänä päivänä viikossa pääsääntöisesti klo
9.00 - 13.45. Esikoulu on maksuton.

Esikoulussa järjestetään toimintaa Jämijärven kunnan esiopetussuunnitelman mukaan. Leikkien ja harjoitusten avulla opimme koulussa tarvittavia taitoja. Joka viikko harjoittelemme koulumaisten tehtävien tekemistä joko Kisu Pikkukuun esikoulukirjan avulla tai muilla eskaritehtävillä. Askartelemme ja harjoittelemme eri materiaalien ja välineiden käyttöä. Esikoulussa leikimme, pelaamme, maalaamme, teemme puutöitä ja tekstiilitöitä. Joka viikko myös liikumme jumppasalissa, ulkona kentällä tai vaikkapa kävelylenkillä. Ympärillä oleva luonto sallii monet kivat ulkoleikit ja vaikkapa majanrakennukset läheisessä metsässä. Joka viikko vietämme myös musiikkihetken, jolla laulamme ja leikimme ja opimme uusia lauluja. Saatamme vaikka pistää pystyyn musiikkiesityksen rumpaleineen ja säestäjineen.


Yhteystiedot:

Päiväkodinjohtaja
Leena Peurala
p. 040 579 3263
Pääskyn päiväkoti
Pääskyntie 6
38800 JÄMIJÄRVI
Esikouluopettaja
Marjo Leikkola
p. 040 548 1581
Tykköön esikoulu
Tykkööntie 542
38800 JÄMIJÄRVI


 

Jämijärvi - Satakunnan helmi

Pikkuvaakuna

Jämilogo


Jämin
Matkailuneuvonta
jami.fi

 Suomifinland100-banneri netti 200 px

Toteutus JJ-Net Group Oy