In English
China

Liikunta

Hiihtoladut

Jämijärvellä on kansainväliset laatukriteerit ja vaatimustasot täyttävät hiihtoladut. Jämillä tehdään sään sallimissa olosuhteissa hiihtoladut. Valaistuja latuja lähtee Jämin hiihtotunnelin luota seitsemän kilometrin matkalla. Lisäksi on valaisemattomia latuja.
Ajantasalla olevat tiedot löytyvät latukartasta.

Luistinradat

Kirkonkylässä jääkiekkokaukaloon ollaan sään sallimissa olosuhteissa jäädyttämässä jäätä. Ministadionille, tai sen läheisyyteen jäädytetään pikkulapsille oma luistelualue, jonne ei ole sallittua mennä mailojen kanssa.

Tykköön koululle jäädytetään jää sään sallimissa olosuhteissa.

LUISTELLESSASI MUISTATHAN KYPÄRÄN!

Laskettelurinne

Etsii uutta yhdistystä tai yrittäjää, suljettu!

Kuntosali

Kirkonkylän kuntosali on päivittäin auki 9-21. Lähtekää kokeilemaan vaikkapa aikaisemmin salilla käyneiden ystävienne kanssa. Avoimien ovien päiviä vietetään erikseen ilmoitettuina päivinä, jolloin maksua ei peritä. Muuna aikana keskustan kuntokellarille myydään "lippuja" kertakäynti 5€, puoli vuotta 50 € sekä vuosi 70 €, alle 18-vuotiaat puoleen hintaan. Kymmenen hengen ryhmät erikseen sovittuna aikana 40 €/h.

Liikuntasalivuorot

Jämijärven keskuskoulun liikuntasaliin on yhdistyksillä mahdollisuus saada urheiluvuoroja. Päivitetty salivuorolista näkyy kunnan kotisivuilla kohdassa vapaa-aika. Jämi Areenan salivuoroja voi kysyä kunnanvirastolta.

Urheilukenttä

Kunnan urheilukentällä voi harrastaa yleisurheilua, useissa lajeissa.

Mini-Stadion

Monitoiminen kenttä, jossa tekonurmi pinnoite, muuntuu moneen erilaiseen käyttöön. Kesällä siinä on hyvä pelata erilaisia joukkuepelejä koripallosta petanqueen. Talvella siihen tai sen välittömään läheisyyteen pyritään jäädyttämään luistinrata, jossa perheen pienimmät voivat harjoitella luistelua.

Uimarannat

Mielahden uimaranta
Perhepuiston uimaranta
Kirkonkylän uimaranta

Uimarannat ovat vapaassa käytössä kesäkaudella. Lapsille järjestetään uimakoulu Kankaanpään uimahallissa kesäkuulla. Seuraa tarkempaa tiedottamista kuntatiedotteessa ja lehdessä.

HUOM! Uimarannoillamme ei ole järjestetty uimavalvontaa!

 
Jämijärvi - Satakunnan helmi

Pikkuvaakuna

Jämilogo


Jämin
Matkailuneuvonta
jami.fi

Suomifinland100-banneri netti 200 px 

Myrkytystietokeskus kuvake internetiin sininen suomi

Toteutus JJ-Net Group Oy