In English
China

Liikunta

Kuntokortit

Jämijärvellä on aikaisemmin ollut pitkin kuntaa kuntovihkoja, joihin on merkitty kuntoilut. Nämä vihkot korvataan kuntokortilla, jota täytetään kotona itse. Tärkeintä on merkitä ylös päivittäinen liikkumisaika ja laskea ne yhteen kuukausittain. Saat kuntokortin kunnanvirastosta tai ladattua TÄSTÄ.

Hiihtoladut

Jämijärvellä on kansainväliset laatukriteerit ja vaatimustasot täyttävät hiihtoladut. Jämillä tehdään sään sallimissa olosuhteissa hiihtoladut. Valaistuja latuja lähtee Jämin hiihtotunnelin luota seitsemän kilometrin matkalla. Lisäksi on valaisemattomia latuja.
Ajantasalla olevat tiedot löytyvät latukartasta.

Luistinradat

Kirkonkylässä jääkiekkokaukaloon ollaan sään sallimissa olosuhteissa jäädyttämässä jäätä. Ministadionille, tai sen läheisyyteen jäädytetään pikkulapsille oma luistelualue, jonne ei ole sallittua mennä mailojen kanssa.

Tykköön koululle jäädytetään jää sään sallimissa olosuhteissa.

LUISTELLESSASI MUISTATHAN KYPÄRÄN!

Laskettelurinne

Etsii uutta yhdistystä tai yrittäjää, suljettu!

Kuntosali

Kirkonkylän kuntosali on päivittäin auki 9-21. Lähtekää kokeilemaan vaikkapa aikaisemmin salilla käyneiden ystävienne kanssa. Avoimien ovien päiviä vietetään erikseen ilmoitettuina päivinä, jolloin maksua ei peritä. Muuna aikana keskustan kuntokellarille myydään "lippuja" kertakäynti 5€, puoli vuotta 50 € sekä vuosi 70 €, alle 18-vuotiaat puoleen hintaan. Kymmenen hengen ryhmät erikseen sovittuna aikana 40 €/h.

Liikuntasalivuorot

Jämijärven keskuskoulun liikuntasaliin on yhdistyksillä mahdollisuus saada urheiluvuoroja. Päivitetty salivuorolista näkyy kunnan kotisivuilla kohdassa vapaa-aika. Jämi Areenan salivuoroja voi kysyä kunnanvirastolta.

Urheilukenttä

Kunnan urheilukentällä voi harrastaa yleisurheilua, useissa lajeissa.

Mini-Stadion

Monitoiminen kenttä, jossa tekonurmi pinnoite, muuntuu moneen erilaiseen käyttöön. Kesällä siinä on hyvä pelata erilaisia joukkuepelejä koripallosta petanqueen. Talvella siihen tai sen välittömään läheisyyteen pyritään jäädyttämään luistinrata, jossa perheen pienimmät voivat harjoitella luistelua.

Uimarannat

Mielahden uimaranta
Perhepuiston uimaranta
Kirkonkylän uimaranta

Uimarannat ovat vapaassa käytössä kesäkaudella. Lapsille järjestetään uimakoulu Kankaanpään uimahallissa kesäkuulla. Seuraa tarkempaa tiedottamista kuntatiedotteessa ja lehdessä.

HUOM! Uimarannoillamme ei ole järjestetty uimavalvontaa!

 

KOULUN 
SISÄILMA-ASIAT

Painemittausraportti

Lämpökamerakuvaus

Keskuskoulun ilmamäärämittausraportti:

Kesällä 2018 Jämijärven keskuskoulun kirkonkylän toimipisteelle on tehty ilmanvaihdon säätö. Tehtävänanto on ollut säätää ilmanvaihto ylipaineiseksi. Ilmamäärämittauspöytäkirjasta ilmenee, että luokkahuoneet olivat säädön jälkeen ylipaineisia (YP). 

Aiemmat tutkimukset ja toimenpiteet:

Tykköön tutkimus 2016

Tutkimussuunnitelmaa varten tutkimus 2017

Labra keskuskoulu 2017

Labra Tykköö 2017

Loppuraportti 2017

Loppuraportti kuvaliite 2017

Keskuskoulun tutkimus 2016

Keskuskoulun toimenpiteet 2015

Toimenpiteet 2017 toukokuulle asti

Keskuskoulun toimenpiteet 2017-2018










Jämijärvi - Satakunnan helmi

Pikkuvaakuna

Jämilogo


Jämin
Matkailuneuvonta
jami.fi

Suomifinland100-banneri netti 200 px



 

Myrkytystietokeskus kuvake internetiin sininen suomi

Toteutus JJ-Net Group Oy