In English
China

Liikunta salivuorot

Jämijärven kunta jakaa syksyisin yhdistyksille salivuoroja Jämi Areenalta ja Keskuskoululta. Kunnan järjestämä toiminta on ensisijainen käyttäjäryhmä. Jämi Areenalla salivuorot tarvittaessa peruutetaan, mikäli yhtäaikaa on jokin tapahtuma. Jokainen sulkee oman vuoronsa jälkeen ovet, avaimen hausta sovittava Jämi Sports Oy:n kanssa.

Jämi Areenalla


Yhdistyksiä toivotaan varaamaan tämä vuoro ainoastaan todelliseen tarpeeseen, joka toteutetaan JOKA viikko.  Mikäli tulee toistuvasti tilanteita, ettei vuoroa käytetä, annetaan vuoro sitä tarvitseville. 

Vuoroja jaetaan pääasiassa tiistai-torstai illoille. Myös päiväkäyttö on mahdollista! 

Hakemukset voivat olla vapaamuotoisia, sähköpostilla tai postilla toimitettavia. Hakemuksessa täytyy näkyä tarvitsetteko käyttöönne koko salin vai riittäisikö puolisalia. Mikäli ei ole perusteltua syytä saada koko salia käyttöön tulee yhdistyksen käyttöön automaattisesti puolikas salista. Laittakaa hakemukseenne myös aktiivinen sähköpostiosoite, jonne voidaan tiedottaa mahdollisista vuorojen peruutuksista.  Laittakaa myös nimi ja puhelin numero, kuka on vuorostanne vastuussa.

Jämi Areenan liikuntasalissa ei enää käytetä ulkojalkineita, vaan ne jätetään eteiseen niille tarkoitetuille paikoille. Liikunnassa käytetään paljaita varpaita, vaaleapohjaisia sisäpelikenkiä tai tossuja. 


 Keskuskoululla


MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI 


   

 

 
 

    
           

 

 

Toteutus JJ-Net Group Oy