In English
China

Nuorisotoimi

Jämijärvellä ei ole erikseen nuorisotyöntekijää, joten vapaa-aikatoimistossa on aina avoimet ovet nuorisollekin. Nuorisolle järjestetään erilaisia tapahtumia, kerhoja ja teemailtoja.

Yksilöohjaaja toimii etsivä nuorisotyöntekijänä, katso erikseen etsivä nuorisotyön kohdasta.

VALTTITYÖPAJA

Työpajatoiminnan päätarkoituksena on edistää työllisyyttä ja auttaa yksilöllisen jatkopolun luomisessa. Tarjoamme työnhakijoille ja opiskelijoille mahdollisuuden kehittää työelämätaitoja sekä ammatillista osaamista. Päätoimipisteemme sijaitsee Kankaanpäässä palolaitosta vastapäätä, osoitteessa Asemakatu 7.

VALTTI-CENTER

Hankkeessa kehitetään Valtti-työpajan yhteyteen kaikille työttömille pohjois-satakuntalaisille nuorille avoin keskus, jonne voi tulla ilman sopimuksia etsimään henkilökohtaista apua ja räätälöityjä neuvoja esimerkiksi työnhakuun, työllistymiseen, hakemusten täyttämiseen ja opiskelumahdollisuuksien kartoittamiseen joko itsenäisesti tai hankkeen henkilöstön ohjeistamana. Tavoitteena on, että nuori saa tarvitsemansa palvelun läheltä, kootusti yhdestä paikasta tai hänet ohjataan tarvitsemansa palvelun piiriin. Päätoimipisteemme sijaitsee Kankaanpäässä palolaitosta vastapäätä, osoitteessa Asemakatu 7.

KANSAINVÄLISYYSTOIMINTA

Jämijärven keskuskoulu tekee aktiivista yhteistyötä Kastellaun koulun kanssa. Muuten tietoa löytyy otsikon linkin kautta Lounais-Suomen kansainvälisyystiimin kautta, heidät löydät myös facebookista.

AVUKSI VANHEMMILLE

Sopimus mopoilijalle

Sopimus mopoautoilijalle

Sopimus traktorikuskille


PÄIHTEETVapaa-aikasihteeri
Jonna Haavisto
0500 591 772
jonna.haavisto@jamijarvi.fi

Yksilöohjaajat
Mervi Alitalo
044 577 2697
mervi.alitalo@kankaanpaa.fi

Noora Kuuskoski
044 577 2698
noora.kuuskoski@kankaanpaa.fi

YHTEISTYÖ-KUMPPANEIDEMME KOTISIVUT

Karhukuntien nuorten sivut
nuokka.fi

Nuorten Tampere
nuortentampere.fi

Koordinaatti
koordinaatti.fi

Ehyt ry
ehyt.fiJämijärvi - Satakunnan helmi

Pikkuvaakuna

Jämilogo


Jämin
Matkailuneuvonta
jami.fi

Suomifinland100-banneri netti 200 px 

Myrkytystietokeskus kuvake internetiin sininen suomi

Toteutus JJ-Net Group Oy