In English
China

TIETOSUOJA

Eu:n yleinen tietosuoja-asetus (lyhenne GDPR) on tullut voimaan toukokuussa 2016 ja sitä sovelletaan kansallisesti 25.5.2018 alkaen. Tietosuoja-asetusta sovelletaan henkilötietojen käsittelyyn sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Asetuksen tavoitteena on varmistaa, että ihmisen oikeus henkilötietojen suojaan ja sitä kautta yksityisyyteen toteutuu myös digitaaliaikaan. Organisaatioilla on osoitusvelvollisuus, että lakia noudatetaan.

Tietosuoja on lyhyesti
- henkilötietojen oikeaoppista käsittelyä
- oikeusturvaa organisaatiolle, työntekijälle ja asiakkaalle
- digitalisaation mahdollistaja
- riskien hallintaa
- maineen hallintaa

Jämijärven kunta on omalta osaltaan valmistautunut asetukseen tarkentamalla ohjeistuksia ja kouluttamalla kunnan organisaatiossa henkilötietoja käsitteleviä. Toimimme tietosuojan suhteen vastuullisesti ja siten, että kenenkään ei tarvitsisi olla huolissan tietojensa väärinkäytöstä.

Kunnan tietoturvavastaavana toimii Anne Ranta. Lisäksi kunnan organisaatiossa toimii kunnanjohtajan asettama tietosuoja- ja tietoturvaryhmä.

OMIEN TIETOJEN TARKASTAMINEN

Tarvittaessa voit tarkastaa tietosi joko lähettämällä sähköpostin tietosuojavastaava(at)jamijarvi.fi tai käymällä henkilökohtaisesti kunnanvirastolla, Peijarintie 5 A. 

Huomaathan, että sinun on käytävä tunnistautumassa (esitettävä ajokortti, passi tai kuvallinen henkilökortti) tietosuojavastaavalle tai kunnanviraston info-pisteeessä ennen tietojen luovutusta.

Omien tietojen tarkistuspyyntö
Virheellisen tiedon oikaisupyyntö/pyyntö tiedon poistamisesta

LISÄTIETOJA TIETOSUOJA-ASETUKSESTA

Hyödyllistä yleisinfoa
www.tietosuoja.fi
www.arjentietosuoja.fi

TIETOSUOJASELOSTEET

Rekisteriselosteita päivitetään parhaillaan vastaamaan EU:n tietosuoja-asetusta. Päivitetyt tietosuojaselosteet julkaistaan näillä sivuilla.

Lisätietoja:
tietosuojavastaava 
tietosuojavastaava@jamijarvi.fi

 
Jämijärvi - Satakunnan helmi

Pikkuvaakuna

Jämilogo


Jämin
Matkailuneuvonta
jami.fi

Suomifinland100-banneri netti 200 px 

Myrkytystietokeskus kuvake internetiin sininen suomi

Toteutus JJ-Net Group Oy