Siirry sisältöön

 

Talviliikkuja- kampanja 2022

Jämijärven kunta on mukana Lounais-Suomen aluejärjestön lanseeraamassa Talviliikkuja- kampanjassa 10.1.–31.3.2022. Kampanja on Haastepyöräilykampanjan kaltainen, mutta talvikaudella liikutaan seuraavien liikuntamuotojen parissa: hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu ja retkiluistelu.

Kampanjaan voi osallistua kuka tahansa jämijärveläinen mobiili-, netti- tai postilaatikkokirjauksella kuntovihkoon. Ideana on kerätä edellä mainituissa lajeissa itselle kilometrejä ja Jämijärvelle kuntakilometrejä. Jämijärvi on mukana alle 5000 asukkaan kuntasarjassa. Yhteystietonsa kirjaustapoihin jättäneet osallistuvat kampanjan päätteeksi suoritettavaan arvontaan, jossa arvotaan tuotepalkintoja.

Miten kirjataan ja osallistutaan?

Kampanjaan osallistumistapa on mobiili- tai nettisovelluskirjaus tai kirjaaminen kuntovihkolaatikoihin. Katso ohjeet mobiilikirjaukseen osoitteesta

https://www.liiku.fi/aikuisille/talviliikkuja/mobiilikirjaus/

Mobiili- ja nettisovellus on käyttäjille maksuton, ja se toimii älypuhelimessa, tabletissa ja tietokoneella. Sovellus kerää talviliikkujan omat suoritukset, sekä lähettää merkatut kilometrit suoraan kampanjan nettisivulle kuntarankingiin. Rankingista näkee liikutut kilometrit kunnittain reaaliajassa.

Hanki sovellus osoitteesta https://tarzani.com/m/talviliikkuja/

Ensimmäisellä kerralla kirjataan omat tiedot ja tämän jälkeen voi talviliikkuja logon tallentaa puhelimen näytölle, josta pääsee tekemään jatkossa kirjaukset helposti ja nopeasti. Muista ensimmäisellä kerralla valita kunnaksi Jämijärvi.

Liikuntakilometrejä voit myös kerätä laatikkokirjauksella, joita Jämijärvellä on 9kpl.

Laatikkokirjaukseen oikeuttava määrä edellyttää 10 kilometrin matkaa liikuntaa. Samalla reissulla voi merkitä useammankin kirjauksen kutakin 10km kohden. Jokainen kirjaa omat liikuntakilometrinsä. Kuntolaatikoissa on vihko ja kynä. Vihkoon merkitään 10km liikuttu matka. Mikäli haluat osallistua arvontaan, niin kirjaan vihkoon myös nimesi ja yhteystietosi, josta sinut tavoittaa.

Kirjauspisteet sijaitsevat

 

Raharinne

Vauhdin lava

Jämi elämyskota

Jämi valaistulatu (parkkipaikka)

Vihu

Äiti- muistomerkki

Suurimaan koulu

Tykköön koulu

Markunlahti

 

Ota haaste vastaan ja lähde liikkeelle Satakunnan lappiin!