Siirry sisältöön

Hyvä kuntalainen,

Olen eilen aloittanut Jämijärven kunnan hyvinvointipäällikkönä. Tulevassa työssäni vastuullani on hyvinvoinnin toimiala vastaten kokonaisuudessaan palvelujen johtamisesta, taloudesta ja toiminnan kehittämisestä. Tehtävänkuvaltaan toiminta on laaja pitäen sisällään mm. liikuntapalvelut, nuorisopalvelut ja kulttuuripalvelut sekä järjestötoiminnan. Näiden lisäksi aktiivisena tekijänä minut tullaan varmasti näkemään monessa eri kunnan työtehtävässä mukana.

Työskentelin aiemmin Lohjan kaupungin omistamassa Lohjan Liikuntakeskus Oy:ssä, jossa toimin liikuntakoordinaattorina. Kunnallisessa liikuntatoimessa työni oli hyvin monisäikeinen kattaen seura-ja järjestöyhteistyön, lasten- ja nuorten liikunnan, tapahtumien suunnittelua ja organisointi sekä lukuisia poikkihallinnollisia töitä mm. nuorisotoimen ja matkailun kanssa.

Juureni kantavat kuitenkin Kuusamoon, mistä olen maailmalle ponnistanut. Lapsuuteni vietin Oulussa aina nuoruusikään asti ennen kuin lähdin Tampereelle opiskelemaan. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja YAMK liikunnan kehittämisen- ja johtamisen koulutusohjelmasta.

Odotukset Jämijärveä ja tulevaa työtä kohtaan ovat positiiviset ja samalla odottavat. Maailmantilanne koronan myötä varmasti tulee alkuun haastamaan, mutta uskon rokotusten lisääntyessä tilanteen normalisoituvan ennen pitkään.

Olen helposti lähestyttävä persoona, joten toivon tilanteen hellittäessä vaihtavani usean kuntalaisen kanssa ajatuksia, kuinka teemme yhdessä paremman Jämijärven tulevaisuuteen. Rakentavalla keskustelulla ja yhteistyöllä pystymme kehittämään kuntalaisten palveluita ja samalla lisäämään alueen vetovoimaisuutta.

Pysytään terveinä!

Toni Ojala

___________________________________________________________________

Toni Ojala
Hyvinvointipäällikkö
p. 0405876539
toni.ojala@jamijarvi.fi
Jämijärven kunta