Jämijärven kunta

Olipa upea ilotulitus keskustan liikuntapuiston alueella!

Kiitos siitä kuuluu yrittäjille, MLL:lle ja VPK:lle. Kiitos, että mahdollistatte kaiken muun merkityksellisen ”normaalityönne” lisäksi äsken koetun kaltaisia elämyksiä Jämijärvellä.

Oli hienoa nähdä, kun puiston reunus ja koulun penger täyttyi ilotulitusta katsomaan tulleista perheistä!

Vuosi on ollut tapahtumatäyteinen sekä suuressa maailmassa että täällä omassa, pienessä ja lennokkaassa kunnassamme. Ympärillämme tapahtuu paljon isoja asioita. Suureen osaan asioista emme voi juurikaan vaikuttaa. Emme myöskään tiedä, mitä uusi vuosi lopulta tuo mukanaan ennen kuin sitä vuoden päästä taaksepäin arvioimme.

Voimme vaikuttaa isoihin asioihin itse

On kuitenkin asioita, joihin voimme jokainen vaikuttaa ja joilla on iso merkitys. Sellainen oli esimerkiksi äskeinen Jämijärven ilotulitustapahtuma. Ilman järjestäjiä sitä ei olisi ollut ja ilman mukaan lähteviä kuntalaisia sitä ei olisi ollut mieltä järjestää. Me tarvitsemme toinen toisiamme jatkuvasti. Silloinkin yleensä, kun emme sitä huomaa.

Jämijärvi on kuulu talkoohengestään. Täällä myös pidetään huolta toinen toisistamme. Ne ovat meidän vahvuuksiamme, tapahtuu maailmassa mitä tahansa. Yritykset ja vapaaehtoisjärjestöt luovat hyvinvointia kuntalaisille. Käytetään me kuntalaiset mahdollisimman paljon paikallisia yrityksiä ja osallistutaan tapahtumiin ja talkoisiin omien mahdollisuuksien mukaan. Silloin pidämme huolta paitsi toinen toisistamme, myös ylläpidämme ja kasvatamme hyvää elinympäristöä uusille jämijärveläisille.

Kiitos tästä vuodesta, onnellista uutta vuotta

Toivon itseni ja Jämijärven kunnan puolesta jokaiselle kuntalaiselle, yrittäjälle, vapaa-ajanasukkaalle, keikkatyöläiselle, muualta tänne talkoisiin tulevalle ja Sinulle, joka muuten vain tykkäät pienestä ja lennokkaasta Jämijärvestä oikein onnellista alkavaa vuotta 2018. Menestystä tärkeisiin pyrkimyksiin ja onnistumisen iloa tavoitteita saavutettaessa!

Kirsi Virtanen
kunnanjohtaja