Jämijärven kunta

Hiihtoladut

Jämijärvellä on kansainväliset laatukriteerit ja vaatimustasot täyttävät hiihtoladut. Jämillä tehdään sään sallimissa olosuhteissa hiihtoladut. Valaistuja latuja lähtee Jämin hiihtotunnelin luota seitsemän kilometrin matkalla. Lisäksi on valaisemattomia latuja.
Ajantasalla olevat tiedot löytyvät latukartasta.

Luistinradat

Kirkonkylässä jääkiekkokaukaloon ollaan sään sallimissa olosuhteissa jäädyttämässä jäätä. Ministadionille, tai sen läheisyyteen jäädytetään pikkulapsille oma luistelualue, jonne ei ole sallittua mennä mailojen kanssa.

Tykköön koululle jäädytetään jää sään sallimissa olosuhteissa.

LUISTELLESSASI MUISTATHAN KYPÄRÄN!

 

Kuntosali

Kirkonkylän kuntosali on päivittäin auki 9-21. Lähtekää kokeilemaan vaikkapa aikaisemmin salilla käyneiden ystävienne kanssa. Avoimien ovien päiviä vietetään erikseen ilmoitettuina päivinä, jolloin maksua ei peritä. Muuna aikana keskustan kuntokellarille myydään ”lippuja” kertakäynti 5€, puoli vuotta 50 € sekä vuosi 70 €, alle 18-vuotiaat puoleen hintaan. Kymmenen hengen ryhmät erikseen sovittuna aikana 40 €/h.

Liikuntasalivuorot

Jämijärven keskuskoulun liikuntasaliin on yhdistyksillä mahdollisuus saada urheiluvuoroja. Päivitetty salivuorolista näkyy kunnan kotisivuilla kohdassa vapaa-aika. Jämi Areenan salivuoroja voi kysyä kunnanvirastolta.

Urheilukenttä

Kunnan urheilukentällä voi harrastaa yleisurheilua, useissa lajeissa.

Mini-Stadion

Monitoiminen kenttä, jossa tekonurmi pinnoite, muuntuu moneen erilaiseen käyttöön. Kesällä siinä on hyvä pelata erilaisia joukkuepelejä koripallosta petanqueen. Talvella siihen tai sen välittömään läheisyyteen pyritään jäädyttämään luistinrata, jossa perheen pienimmät voivat harjoitella luistelua.

Uimarannat

Mielahden uimaranta
Perhepuiston uimaranta
Urheilukentän uimaranta

Uimarannat ovat vapaassa käytössä kesäkaudella. Uimarannoilla ei ole järjestetty valvontaa. Lapsille järjestetään uimakoulu uimahallissa kesäkuulla. Seuraa tarkempaa tiedottamista kuntatiedotteessa ja lehdessä.

HUOM! Uimarannoillamme ei ole järjestetty uimavalvontaa!

Liikuntasalivuorot

Salivuorot Jämi Areenalle ja koulun saliin jaetaan syksyisin. Pääasiassa yhdistyksille on tarjolla Jämi Areenalta viikolta aikoja, jolloin voi liikuttaa kuntalaisia.

Kuntovihot

Jämijärven vapaa-aikalautakunta on päättänyt, että emme ole kuntana mukana Satakunnan haastepyöräilyssä. Kuntovihot laitetaan pyöräilyreiteille toukokuun aikana ja ovat paikoillaan syyskuun loppuun. Näistä vihoista arvotaan pieniä huomion osoituksia liikkujille.

Maanantaikisat

Palokosken liikunta- ja urheiluseura on liikuttanut lapsia yleisurheilun merkeissä joka kesä usean vuosikymmenen ajan. Kolmen kilpailun osallistumisella saa lusikan, useissa perheissä on saatu kerättyä hieno kokoelma useassa sukupolvessa samaa palkintolusikkaa. Kilpailut toteutetaan maanantaisin kesä- ja heinäkuussa. Osallistuminen on ilmaista.