Siirry sisältöön

Sijoitu Jämijärvelle tai tutustu tarjoamiimme elinkeinopalveluihin!

Jämijärven yrityskantaan mahtuu firmoja yksinyrittäjistä aina useamman kymmenen henkilöä työllistäviin teollisuuden toimijoihin.

Toimialakenttä on laaja, kuten muutaman yrityksen toiminnasta käy ilmi: Jämin Rahtipalvi Oy jalostaa 100 % suomalaisesta lihasta herkut pöytään, myös riistalihasta. Univisio Oy valmistaa korkealuokkaisia kotimaisia makuuhuone- ja sisustustekstiilejä. Profil-Lista Oy valmistaa modernia listoja, paneeleita ym. profiilituotteita niin kotimaan kuin ulkomaiden uutuuskohteisiin. Jatelco Oy on sähkömekaanisen tuotannon osaaja, joka innovoi jatkuvasti uutta Jämijärvellä sijaitsevissa toimitiloissaan. Wattiway Oy on monipuolisen ja nykyaikaisen kaluston omaava kuljetus- ja haketusalan kehittyvä moniosaaja.

Oma lukunsa on Jämin matkailukeskuksen palvelukokonaisuus sekä lukuisat maa- ja metsätalousalan yritykset. Kunta on omista yrityksistään ylpeä ja pyrkii mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään paikallisia tekijöitä!

Kiinnostaako yrittäjyys tai tarvitset neuvoja liiketoimintaan liittyen? Lue lisää kunnan tarjoamista elinkeinopalveluista

Ja oli asiasi mikä tahansa, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kunnanjohtaja
Aku Autio
040 575 8937
etunimi.sukunimi(at)jamijarvi.fi

Maaseutusihteeri
Tuomo Leikkola
050 572 1701
etunimi.sukunimi(at)jamijarvi.fi