Siirry sisältöön

Business Kankaanpää

Jämijärven kunnan yritysneuvontapalvelut tuottaa Business Kankaanpää. Suunnittelit sitten yrityksen perustamista tai tarvitset näkemystä yrityksesi tilanteeseen, saat maksuttomasti apua mm. yrityksen perustamiseen, kehittämiseen, rahoitukseen ja omistajanvaihdokseen.

Tutustu Yritystulkki-palveluun! Löydät runsaasti tietoa ja ohjeita niin yrityksen perustamiseen ja toimivan firman kehittämiseen. Perusjuttujen lisäksi sivuilta löytyy valmiita laskentaohjelmia, työkirjoja, sopimuspohjia ja lomakkeita, joita kannattaa käyttää hyödyksi.

Ota yhteyttä yritysasiantuntijaan!

Mari Raukola
yritysasiantuntija
040 542 0456
mari.raukola@kankaanpaa.fi

ProAgria

Maaseutualueiden pienyrittäjille on tarjolla ProAgrian maksuton yritysneuvonta. Asiakkaisiin lukeutuvat mm. maatilat, yksittäiset elinkeinonharjoittajat ja pienet osakeyhtiöt. ProAgrian yritysasiantuntijat antavat vetoapua mm. tiedonhakuun, rahoitustukiin ja erilaisten suunnitelmien arviointiin ja riskeihin.

Ota yhteyttä maaseutuyritysten asiantuntijaan!

Annina Luotonen
Asiantuntija, maaseutuyritykset
040 661 9010
annina.luotonen@progria.fi

Leader Pohjois-Satakunta

Leader-rahan avulla saat lentävän lähdön uudelle yritystoiminnallesi tai vauhtia toiminnan laajentamiseen! Leader rahoittaa yritysten hankkeita, joilla luodaan työpaikkoja ja tuetaan elinkeinon kehittymistä. Tukea voi saada mm. yrityksen perustamiseen, kehittämiseen, investointeihin ym. Tutustu paikalliseen Leaderiimme täällä.

ELY-keskus – yritysten kehittämispalvelut

ELY-keskuksen yritysten kehittämispalvelut tarjoavat konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä.