Siirry sisältöön

Yritysneuvontapalvelut

Yritysneuvontapalveluista saat maksuttomasti apua mm. yrityksen perustamiseen, kehittämiseen, rahoitukseen ja omistajanvaihdokseen. Jämijärven kunnan yritysneuvontapalvelut toteuttaa Kankaanpään kaupunki.

Ota yhteyttä:

Mari Raukola
yritysasiantuntija
040 542 0456
mari.raukola@kankaanpaa.fi

ProAgria Länsi-Suomi

ProAgria tarjoaa maksutonta yritysneuvontaa kaikille pienyrittäjille Satakunnan maaseutualueilla. Toimintaansa monipuolistavat maatilat, yksittäiset elinkeinonharjoittajat ja pienet osakeyhtiöt maaseudulla ovat kaikki ProAgrian asiakkaita. ProAgrian yritysasiantuntijat antavat yrittäjälle taustatukea yritystä koskevissa suunnitelmissa. He auttavat tiedonhaussa, kertovat rahoitustukien mahdollisuuksista, arvioivat suunnitelmien toteuttamiskelpoisuutta ja riskejä.

Ota yhteyttä:

Annina Luotonen
Asiantuntija, maaseutuyritykset
040 661 9010
annina.luotonen@progria.fi

Leader Pohjois-Satakunta

Leader Pohjois-Satakunta on maaseudun kehittämisyhdistys, joka rahoittaa EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan elinkeinojen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä. Leader-rahoituksella voidaan tukea esimerkiksi yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja, kylien elinvoimaisuutta, harrastusmahdollisuuksia ja kansainvälistä toimintaa.

Yritystulkki

Yritystulkki-palvelusta löydät runsaasti tietoa ja ohjeita niin yrityksen perustamiseen liittyvissä pulmissa kuin jo toimivan yrityksen toiminnan tueksi. Sivustolta saat ilmaiseksi yritystoiminnan perustietojen lisäksi valmiita laskentaohjelmia, työkirjoja, sopimuspohjia ja lomakkeita, joita kannattaa käyttää hyödyksi.

ELY-keskus – yritysten kehittämispalvelut

ELY-keskuksen yritysten kehittämispalvelut tarjoavat konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä.