Siirry sisältöön

Business Kankaanpää

Jämijärven kunnan yritysneuvontapalvelut tuottaa Business Kankaanpää. Suunnittelit sitten yrityksen perustamista tai tarvitset näkemystä yrityksesi tilanteeseen, saat maksuttomasti apua mm. yrityksen perustamiseen, kehittämiseen, rahoitukseen ja omistajanvaihdokseen.

Tutustu Yritystulkki-palveluun! Löydät runsaasti tietoa ja ohjeita niin yrityksen perustamiseen ja toimivan firman kehittämiseen. Perusjuttujen lisäksi sivuilta löytyy valmiita laskentaohjelmia, työkirjoja, sopimuspohjia ja lomakkeita, joita kannattaa käyttää hyödyksi.

Ota yhteyttä yritysasiantuntijaan!

Mari Raukola
yritysasiantuntija
040 542 0456
mari.raukola@kankaanpaa.fi

Jämijärven kunta on mukana JTF-rahoituksen neuvontahankkeessa, jonka avulla saat täsmällistä ja ajantasaista tietoa JTF-rahoituksesta. Rahoitus tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet yritystoiminnan kehittämiselle. Lue lisää täältä tai kilauta Piritalle:

Pirita Huhtasalo
JTF-hankeasiantuntija
044 577 2231
pirita.huhtasalo@kankaanpaa.fi

ProAgria

Maaseutualueiden pienyrittäjille on tarjolla ProAgrian maksuton yritysneuvonta. Asiakkaisiin lukeutuvat mm. maatilat, yksittäiset elinkeinonharjoittajat ja pienet osakeyhtiöt. ProAgrian yritysasiantuntijat antavat vetoapua mm. tiedonhakuun, rahoitustukiin ja erilaisten suunnitelmien arviointiin ja riskeihin.

Ota yhteyttä maaseutuyritysten asiantuntijaan!

Annina Luotonen
Asiantuntija, maaseutuyritykset
040 661 9010
annina.luotonen@proagria.fi

Omistajanvaihdosneuvonta

Tarjoamme omistajanvaihdosneuvontaa Satakunnan yrittäjien kautta. Asiantuntija neuvoo yrittäjiä mm. yrityksen myynnin ja ostamisen suunnittelussa, yrityksen sukupolvenvaihdokseen valmistautumisessa sekä yritystoiminnan alasajamisessa. Yrityksen tilanne kartoitetaan ja käydään läpi verotuksen ja arvonmäärityksen perusasioita sekä opastetaan myynti-ilmoituksen laatimisessa Yrityspörssiin. Lue täältä lisää tai kilauta Pialle:

Pia Österlund
Omistajanvaihdoasiantuntija
050 410 0957
pia.osterlund@yrittajat.fi
ajanvaraus

Leader Pohjois-Satakunta

Leader-rahan avulla saat lentävän lähdön uudelle yritystoiminnallesi tai vauhtia toiminnan laajentamiseen! Leader rahoittaa yritysten hankkeita, joilla luodaan työpaikkoja ja tuetaan elinkeinon kehittymistä. Tukea voi saada mm. yrityksen perustamiseen, kehittämiseen, investointeihin ym. Tutustu paikalliseen Leaderiimme täällä

ELY-keskus – yritysten kehittämispalvelut

ELY-keskuksen yritysten kehittämispalvelut tarjoavat konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä.