Siirry sisältöön

Hiihtoladut

Jämijärvellä on kansainväliset laatukriteerit ja vaatimustasot täyttävät hiihtoladut. Jämillä tehdään sään sallimissa olosuhteissa hiihtoladut. Valaistuja latuja lähtee Jämin hiihtotunnelin luota seitsemän kilometrin matkalla. Lisäksi on valaisemattomia latuja.
Ajan tasalla olevat tiedot löytyvät latukartasta

Frisbeegolfrata

Pääskyn lähiliikunta-alueella on 5-väyläinen frisbeegolfrata. Lisätiedot radasta ja väylistä saa oheisesta linkistä Pääskyn DiscGolfPark-ratakartta

Jämin 18-väyläisen frisbeegolf radan löydät täältä

Luistinradat

Kirkonkylässä jääkiekkokaukaloon ollaan sään sallimissa olosuhteissa jäädyttämässä jäätä. Mini-Stadionille tai sen läheisyyteen jäädytetään pikkulapsille oma luistelualue, jonne ei ole sallittua mennä mailojen kanssa.

Kuntosali

Pääsky-rakennuksen (Koulutie 6, 38800 Jämijärvi) kuntosalia voit siirtyä tarkastelemaan tästä linkistä

Koulupuistossa (Koulutie 6, 38800 Jämijärvi) on ulkokuntoilusali. Siinä ei ole talvikunnossapitoa.

 

Liikuntasalivuorot

Jämijärven uuden Pääsky-rakennuksen liikuntasaliin on yhdistyksillä mahdollisuus saada vuoroja sähköisen varausjärjestelmän kautta. Pääset sähköiseen varausjärjestelmään tästä linkistä

Jämi Areenan salivuorot p. 040 045 5508 / Lomahotelli Jämi.

Urheilukenttä

Kunnan urheilukentällä voi harrastaa yleisurheilua useissa lajeissa, esim. korkeushyppy, pituushyppy, kuulantyöntö ja keihäänheitto. Kentällä on myös jalkapallomaalit ja lentopalloverkko. Urheilukentältä löydät myös kotalaavun.

Aroniementie 18, 38800 Jämijärvi

Mini-Stadion

Monitoiminen kenttä, jossa on tekonurmipinnoite, muuntuu moneen erilaiseen käyttöön. Kesällä on mahdollista pelata erilaisia joukkuepelejä koripallosta petanqueen. Talvella siihen tai sen välittömään läheisyyteen pyritään jäädyttämään luistinrata, jossa perheen pienimmät voivat harjoitella luistelua.

Peijarintie 3, 38800 Jämijärvi

Uimarannat

Mielahden uimaranta, Lähdepurontie 2, 38800 Jämijärvi. Mielahden uimarannalla on laituri, josta hyppääminen on kielletty.
Perhepuiston uimaranta, Perhepuistontie, 38800 Jämijärvi
Urheilukentän uimaranta, Aroniementie 18, 38800 Jämijärvi. Urheilukentän uimarannalla on laituri, josta hyppääminen on kielletty.

Uimarannat ovat vapaassa käytössä kesäkaudella. Uimarannoilla ei ole järjestetty valvontaa. Lapsille järjestetään uimakoulu uimahallissa kesäkuulla. Seuraa tarkempaa tiedottamista kuntatiedotteessa ja lehdessä.

HUOM! Uimarannoillamme ei ole järjestetty uimavalvontaa!

Liikkuen läpi vuoden

Liikkuen läpi vuoden kokonaisuus koostuu kolmesta erillisestä kampanjasta, jotka on nimetty; LiikU talvella (vanha Talviliikkuja), LiikU Haastepyöräily (vanha Haastepyöräily), LiikU syksyllä (vanha Syysliikkuja) -kampanjat. ”

Lue lisää kampanjoista ja osallistumisesta tästä linkistä

Maanantaikisat

Palokosken liikunta- ja urheiluseura on liikuttanut lapsia yleisurheilun merkeissä joka kesä usean vuosikymmenen ajan. Kolmen kilpailun osallistumisella saa lusikan, useissa perheissä on saatu kerättyä hieno kokoelma useassa sukupolvessa samaa palkintolusikkaa. Kilpailut toteutetaan maanantaisin kesä- ja heinäkuussa. Osallistuminen on ilmaista.