Siirry sisältöön

Hiihtoladut

Jämijärvellä on kansainväliset laatukriteerit ja vaatimustasot täyttävät hiihtoladut. Jämillä tehdään sään sallimissa olosuhteissa hiihtoladut. Valaistuja latuja lähtee Jämin hiihtotunnelin luota seitsemän kilometrin matkalla. Lisäksi on valaisemattomia latuja.
Ajantasalla olevat tiedot löytyvät latukartasta.

Luistinradat

Kirkonkylässä jääkiekkokaukaloon ollaan sään sallimissa olosuhteissa jäädyttämässä jäätä. Ministadionille tai sen läheisyyteen jäädytetään pikkulapsille oma luistelualue, jonne ei ole sallittua mennä mailojen kanssa.

Tykköön koululle jäädytetään jää sään sallimissa olosuhteissa.

 

Kuntosali

Kirkonkylän kuntosali on vielä siirtymäkauden aja auki klo 6–21 16.10.2022 asti. Voit siirtää kuntosalijäsenyytesi uuteen Pääsky-rakennuksen kuntosaliin käymällä kunnanvirastolla.

Uuteen Pääsky-rakennukseen (Koulutie 6, 38800 Jämijärvi) tullut kuntosali on avattu yleisön käyttöön 1.9.2022 alkaen. Voit siirtyä tarkastelemaan uutta kuntosalia tästä linkistä

 

Koulupuistossa (osoite: Koulutie 6, 38800 Jämijärvi) on ulkokuntoilusali. Ei talvikunnossapitoa.

 

Liikuntasalivuorot

Jämijärven uuden Pääsky-rakennuksen liikuntasaliin on yhdistyksillä mahdollisuus saada urheiluvuoroja 1.9.2022 alkaen uuden sähköisen varausjärjestelmän kautta. Pääset sähköiseen varausjärjestelmään tästä linkistä

Jämi Areenan salivuorot puh. 040 045 5508 / Lomahotelli Jämi.

Urheilukenttä

Kunnan urheilukentällä voi harrastaa yleisurheilua, useissa lajeissa esim. korkeushyppy, pituushyppy, kuulantyöntö, keihäänheitto ja kentällä on myös jalkapallomaalit sekä lentopalloverkko. Urheilukentältä löydät myös kotalaavun.

Aroniementie 18, 38800 Jämijärvi

Mini-Stadion

Monitoiminen kenttä, jossa tekonurmipinnoite, muuntuu moneen erilaiseen käyttöön. Kesällä on mahdollista pelata erilaisia joukkuepelejä koripallosta petanqueen. Talvella siihen tai sen välittömään läheisyyteen pyritään jäädyttämään luistinrata, jossa perheen pienimmät voivat harjoitella luistelua.

Peijarintie 3, 38800 Jämijärvi

Uimarannat

Mielahden uimaranta, Lähdepurontie 2, 38800 Jämijärvi. Mielahden uimarannalla on laituri, josta hyppääminen on kielletty.
Perhepuiston uimaranta, Perhepuistontie, 38800 Jämijärvi
Urheilukentän uimaranta, Aroniementie 18, 38800 Jämijärvi. Urheilukentän uimarannalla on laituri, josta hyppääminen on kielletty.

Uimarannat ovat vapaassa käytössä kesäkaudella. Uimarannoilla ei ole järjestetty valvontaa. Lapsille järjestetään uimakoulu uimahallissa kesäkuulla. Seuraa tarkempaa tiedottamista kuntatiedotteessa ja lehdessä.

HUOM! Uimarannoillamme ei ole järjestetty uimavalvontaa!

Kuntovihot

Kuntovihot laitetaan pyöräilyreiteille toukokuun aikana ja ovat paikoillaan syyskuun loppuun. Näistä vihoista arvotaan pieniä huomionosoituksia liikkujille.

Maanantaikisat

Palokosken liikunta- ja urheiluseura on liikuttanut lapsia yleisurheilun merkeissä joka kesä usean vuosikymmenen ajan. Kolmen kilpailun osallistumisella saa lusikan, useissa perheissä on saatu kerättyä hieno kokoelma useassa sukupolvessa samaa palkintolusikkaa. Kilpailut toteutetaan maanantaisin kesä- ja heinäkuussa. Osallistuminen on ilmaista.