Siirry sisältöön

NUORISOTILA CELLARI

Cellarin aukioloajat 

Tiistaisin klo 14-17 (1-3. luokat)
klo 17-19 (7. lk. – alle 18-v)

Keskiviikkoisin klo 14-17 (1-6. luokat)
klo 17-19 (7. lk. – alle 18-v)

Torstaisin klo 14-17 (3-6. luokat)
klo 17-19 (7. lk. – alle 18-v)

Perjantaisin klo 15.15-18 (1-6. lk.)
klo 18-22 (7. lk. – alle 18-v)

Nuorisotilassa on lautapelejä, yhdessä oloa, kilpailuja ja teetä ja sympatiaa… Ohjaajana toimii Jenni Matula, p. 040 610 3660.

Nuorisotilan varusteisiin kuuluvat:
– kattava äänentoisto
– astiasto 20 hengelle
– useampi televisio
– Playstation 5
– biljardipöytä, pöytäjalkapallo ja Korona-peli.

Cellaria pystyy vuokraamaan harrastuskäyttöön sen ollessa kiinni.

 

Cellarin säännöt

1. Cellari on tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

2. Tiloilla kunnioitetaan turvallisen tilan periaatteita. Erikoistapauksissa liittyen muiden turvallisuuteen ja terveyteen voidaan sulkea koko nuorisotila aikaisemmin.

Cellarilla kohdellaan toisia hyvin, eli ei kiusata, nimitellä, loukata tai satuteta. Jos havaitset kiusaamista tai sinua kiusataan, ilmoita siitä ohjaajalle.

3. Cellari ja sen lähiympäristö on päihteetön alue. Myös päihteiden hallussapito on kielletty. Päihteisiin ja/tai väkivaltaan liittyvistä rikkeistä seuraa tarpeen mukaan ilmoitus vanhemmille ja/tai Ankkuri-toimintaan.

4. WC-tiloihin vain yksi kerrallaan.

5. Kengät jätetään eteiseen ja ulkovaatteet naulakkoon.

6. Toisen omaisuuteen ei kosketa ilman lupaa.

7. Nuorisotiloista pidetään hyvää huolta. Käyttövuoron aikana tapahtuneet vahingot kiinteistölle ja irtaimistolle korvaa käyttäjä. Mikäli tila tai sen irtaimisto kärsii vahinkoja, on niistä sekä muista tarpeellisista korjauksista ja puutteista välittömästi tehtävä ilmoitus Cellarin nuoriso-ohjaajalle.

8. Nuorisopalvelut ei vastaa tiloissa olevista käyttäjän omista esineistä.

9. Jos tulet omalla ajoneuvolla Cellarille, se kuuluu jättää niille tarkoitetuille paikoille niin, ettei se tuki kulkureittejä.

10. Vain ohjaaja laittaa musiikkia, mutta ottaa mielellään teidän musiikkitoiveitanne vastaan.

11. Tulethan tuoksutta – tuoksujen suihkiminen on kielletty.

12. Energiajuomien juominen ja hallussapito on kaikilta tilojen käyttäjiltä kielletty nuorisotiloissa.

13. Rikkeen vakavuuden mukaan, sopivan käyttökiellon antaa nuoriso-ohjaaja ja hyvinvointipäällikkö. Alle viikon pituiset käyttökiellot antaa nuoriso-ohjaaja ja yli viikon pituiset määräaikaiset porttikiellot antaa hyvinvointipäällikkö.

14. Jämijärven kunnan hallintosäännön mukaisesti hyvinvointipäällikkö toimialapäällikkönä määrää toimialan hallintaan kuuluvien alueiden, paikkojen ja tilojen käytöstä sekä turvallisuussuunnittelusta ja päättää toimialansa yhteisten toimipisteiden aukioloajoista.

Näillä säännöillä pyrimme takaamaan, että jokaisella kävijällä on hyvä ja turvallinen olla!

 

VALTTI-TYÖPAJA

Työpajatoiminnan päätarkoituksena on edistää työllisyyttä ja auttaa yksilöllisen jatkopolun luomisessa. Tarjoamme työnhakijoille ja opiskelijoille mahdollisuuden kehittää työelämätaitoja sekä ammatillista osaamista. Päätoimipisteemme sijaitsee Kankaanpäässä palolaitosta vastapäätä, osoitteessa Asemakatu 7.